H&D Wireless: Morgonens PM

Den när man sitter och dricker sitt morgonte och ett trevligt PM ramlar in om ett nytt internationellt projekt. Äntligen är deras tystnad bruten med bragd. För en nybörjare som mig, vars tystnad skapar oro och tvivlan, är detta som ett glas vin för att lugna nerverna. Att jag också ligger tyngst i min portfölj i H&D Wireless kan också vara anledningen till att nerverna är lika hårt dragna som gitarrsträngar. Det jag lärt mig av detta är, ligg inte så jäkla tungt i en aktie. Jag har det som en regel, skriven på första sidan i mitt excellark där jag skrivit ner mitt syfte med mina aktier och mina egna satta regler. Jag bröt den och nu är jag ständigt nervös.
Big no no.. 🙄
 
" H&D WIRELESS DELTAR I NYTT INTERNATIONELLT PROJEKT FÖR ATT SKAPA DEN DIGITALA FABRIKEN.

Nasdaq First North-listande H&D Wireless och Korea Institute for Advancement and Technology (KIAT), ingår i ett nytt Svensk-Sydkoreansk projekt, C-PALS som står för Cyber-Physical, Assembly and Logistics Systems. Övriga parter från Sverige är Ericsson, Scania och Kungliga Tekniska Högskolan (KTH). Projektet startar den 1 juli och pågår under 3 år.

Syftet med projektet är att utveckla teknik och tillämpningar för uppkopplad montering och produktionslogistik. Projektkonsortiet, där H&D Wireless ingår, är väl sammansatt och bedöms ha stor erfarenhet av internationella samarbeten och relevant marknadspositionering. Ett lyckat projektresultat kan bidra till att digitaliseringen av fabriker kommer att gå snabbare. För H&D Wireless innebär det ett kvitto på att bolagets teknik för att följa materialflöden med hjälp av kommunikation och positionering blir än mer tydlig inom fabriker som uppgraderar till industri 4.0 standars.

"Detta projekt är högintressant för svensk fordonsindustri, där vi nu ska skapa den digitala fabriken. Projektet omsätter 3 M med bidrag inom EU-satsningen EUREKA, där svenska Vinnova och sydkoreanska KIAT är finansiärer. RTLS och 5G kommer att bli viktiga delar, så vi är väldigt glada att få med H&D Wireless och Ericsson i samma projekt och att få arbeta med Scanias fabrik och processer. Att i konsortiet även ha sydkoreanska parter skapar ett väldigt spännande konsortium.", säger Professor Magnus Wiktorsson, KTH - Kungliga Tekniska Högskolan, Institutionen för Hållbar produktionsutveckling.

"Att följa materialflöden är en viktig beståndsdel i digitaliseringen av en fabrik och här har vi samlat på oss en stor erfarenhet där vi tillämpar vår unika radiokompetens förkommunikation, säkerhet och positionering" säger Pär Bergsten grundare och VD av H&D Wireless AB"
 
Källa: Placera